Trizo21, uitgepuurde kwaliteit


[instelling : perfectie]

Als ontwerpers en fabrikant verkiezen we technische perfectie, degelijke materialen en afwerkingen. Eerder dan voor indrukwekkende designs, gaan we voor innoverende functionaliteit. Zo maakt Trizo21 onder andere gebruik van massieve materialen als aluminium en messing, voor solide en naadloze armaturen die in elk interieur passen.

De allernieuwste LED-technologie bekroont een brede waaier van boeiende creaties voor inbouw en opbouw. De erkenning is er: onder meer via het Henry van de Velde Award en het label Handmade in Belgium voor authentieke handgemaakte producten.

[bereik : ∞]

De uitgepuurde kwaliteit van onze architecturale verlichting vindt wereldwijd bijval. De lichtoplossingen van Trizo21 voor winkel-, kantoor- en residentiële ruimtes worden verdeeld via wijd verspreide verkooppunten. Als onafhankelijke verlichtingsproducent hoeven we daarbij geen concessies te doen op het vlak van kwaliteit en creativiteit.

Trizo21 geniet het absolute vertrouwen van zijn verdelers-netwerk in een twintigtal landen - ook dat is een deel van onze bedrijfscultuur.


Contacteer ons en wij geven u graag meer informatie.  Copyright Deluci